Dronevideo

Ilmakuvaus voidaan toteuttaa dronella videolle, dronevideo on vielä monin kerroin vaikuttavampi kuin staattinen kuva.

Dronevideot ammattitaidolla

Ilmakuvaukset onnistuvat yhtä hyvin videon kuin valokuvien muodossa. Dronen avulla kuvattu video on vahva informaation välittäjä, joka antaa hyvän käsityksen esimerkiksi erilaisista mittasuhteista – puhumattakaan siitä, kuinka näyttävä lähestymiskulma ilmaperspektiivi on.

Ilmakuvauksena toteutettuun videoon voidaan yhdistää tarpeen mukaan muita elementtejä, kuten grafiikkaa osoittamaan vaikkapa yrityksen sijainti pisteenä tai muuna grafiikkana. Dronevideoon voidaan myös yhdistää 3D-mallinnettuja rakennuksia ja näin havainnollistaa esimerkiksi tulevan rakennuksen ulkonäköä, mittakaavaa ja sijaintia suhteessa laajempaan ympäristöön.

 

Vastuullinen toteuttaja dronevideolle

Dronekuvaukset vaativat aina ympäristön sekä alueen sääntöjen huomiointia, ja siitä me ammattilaisina kannamme vastuumme. Meillä on drone-toiminnan harjoittamiseen tarvittavat luvat: kuulumme Traficomin RPAS-rekisteriin, sitoudumme lain asettamiin ehtoihin ja vakuutukset ovat osaltamme kunnossa. Kaikkialla ei voi myöskään kuvata, ja esimerkiksi väkijoukkojen aiheuttamat riskit on arvioitava tilannekohtaisesti.

Asiakastöitämme / Dronevideoita