Somevideo

Sosiaalinen media on erittäin tehokas viestintäkanava, jossa pystyt tavoittamaan nopeasti haluamasi kohderyhmän. Tähän tarkoitukseen tehty somevideo on usein kuvaa tehokkaampi.

Somevideo

Videot kiinnostavat someyleisöjä

Videot toimivat erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa tarjolla on paljon sekalaista tietoa. Hyvä somevideo on katsojalleen hyödyllinen, viihdyttävä tai muuten kiinnostava – eli toisin sanoen ajatuksella suunniteltu ja taidokkaasti toteutettu. Erityisen hyvin video toimii, kun se julkaistaan suoraan somekanavassa.

Video voi toimia eri kanavissa eri tavalla leikattuna, joten siitä kannattaa usein tehdä erilaisia versioita. Joissakin kanavissa video saattaa toimia paremmin esimerkiksi lyhyempänä tai vähän muunneltuna, jotta vältetään katsojien turhautuminen. Parhaimmillaan somevideo voi lähteä leviämään sadoille tuhansille katsojille, joten panostaminen ehdottomasti kannattaa!

Sosiaalisessa mediassa videon teho on kiistaton

Videomainokset kasvattivat ostotodennäköisyyttä 79 prosentille kulutustavaran kuluttajista. Lisäksi ne olivat vain kuvia käyttäviä mainoksia tehokkaampia brändin tunnettuuden osalta 100 prosentissa tapauksista.

Facebookin ja Instagramin taustayhtiö Meta 10/2022

Asiakastöitämme / Somevideoita