Mainosvideo

Videomainokset vangitsevat nopeasti katsojan huomion ja tärkeät asiat saadaan kerrotuksi helposti omaksuttavassa muodossa.

Mainosvideon teko lähtee tavoitteen asettelusta

Mainosvideoissa mielikuvien luominen on tärkeää, ja koko suunnittelu kannattaa aloittaa miettimällä videon tavoitetta. Halutaanko lisätä tietoisuutta yrityksestä, vahvistaa brändiä vai kertoa tietyistä palveluista? Mainosvideoissa pystytään myös pelaamaan vahvasti tunteilla, jolloin videon vaikutus katsojiin on suuri.

Hyvin toteutettuina mainosvideot ovat tehokas tapa viestiä. Asiakas saa heti selkeän kuvan tuotteista, niiden ulkonäöstä ja toiminnallisuuksista sekä sopivuudesta eri käyttötarkoituksiin. Mainosvideot toimivat erittäin hyvin esimerkiksi verkkokaupassa tietyn tuoteryhmän mainostamisessa.

Olemme tehneet mainosvideoita hyvin monenlaisille yrityksille talotehtaista ravintoloihin ja hotelleihin. Sopiva ratkaisu mainosvideon toteuttamiseen voidaan suunnitella asiakkaan budjetin mukaan. Tarvittaessa meiltä löytyy verkostoa myös mainosvideon käsikirjoittamiseen, ohjaamiseen ja näyttelijöiden sekä tarvittavan rekvisiitan etsimiseen.

» Ota yhteyttä suoraan kuvaajaan ja kysy lisää

Toteuttamiamme mainosvideoita