Mainosvideo

Mainosvideo vangitsee nopeasti katsojan huomion ja tärkeät asiat saadaan kerrotuksi helposti omaksuttavassa muodossa. Videona mainos voi olla lyhyt tai pitkä. Monesti samasta sisällöstä leikataan erilaisia versioita eri tarpeisiin.

Oikein toteutettu mainosvideo tuo tuloksia!

Mainosvideon teko lähtee tavoitteen asettelusta

Mainosvideoissa mielikuvien luominen on tärkeää, ja koko suunnittelu kannattaa aloittaa miettimällä videon tavoitetta. Halutaanko lisätä tietoisuutta yrityksestä, vahvistaa brändiä vai kertoa tietyistä palveluista? Mainosvideoissa pystytään myös pelaamaan vahvasti tunteilla, jolloin videon vaikutus katsojiin on suuri. 

Nykypäivän nopeatempoisessa ja äänimaailmaltaan meluisassa mainonnassa voi myös erottua joukosta tekemällä asioita toisin, varsinkin silloin kun se sopii kohderyhmälle. Monesti mainosvideoissa halutaan huumorin käyttöä ja parhaimmillaan se onkin onnistuessaan todellinen täysosuma, tärkeämpi kysymys on puhuuko mainos samaa kieltä kuin yritys muutenkin? Teimme yhteistyössä Mikko Töyssyn kanssa Tarkastaja -videosarjan Lempäälän Ideaparkille ja hänen hahmonsa onnistui juuri tässä.

Mihin kaikkeen mainosvideo soveltuu?

Hyvin toteutettuina mainosvideot ovat tehokas tapa viestiä. Asiakas saa heti selkeän kuvan tuotteista, niiden ulkonäöstä ja toiminnallisuuksista sekä sopivuudesta eri käyttötarkoituksiin. Mainosvideot toimivat erittäin hyvin esimerkiksi verkkokaupassa tietyn tuotteen tai tuoteryhmän mainostamisessa. Tuotteen mainoksessa voidaan esitellä sen ominaisuuksia, luoda tunnelmaa viemällä mainoksen katsoja suoraan ympäristöön jossa tuotetta käytetään ja myös muita mahdollisuuksia on lukematon määrä!

Olemme tehneet mainosvideoita hyvin monenlaisille yrityksille talotehtaista ravintoloihin ja hotelleihin. Sopiva ratkaisu mainosvideon toteuttamiseen voidaan suunnitella asiakkaan budjetin mukaan. Meiltä löytyy osaaminen myös mainosvideon käsikirjoittamiseen, ohjaamiseen ja näyttelijöiden sekä tarvittavan rekvisiitan etsimiseen.

Huurre iTop

Sosiaalisessa mediassa mainosvideon teho on kiistaton

Videomainokset kasvattivat ostotodennäköisyyttä 79 prosentille kulutustavaran kuluttajista. Lisäksi ne olivat vain kuvia käyttäviä mainoksia tehokkaampia brändin tunnettuuden osalta 100 prosentissa tapauksista.

Facebookin ja Instagramin taustayhtiö Meta 10/2022

Mainosvideo tuo konkreettisia tuloksia kun sitä käytetään oikein

Omien asiakkaidemme saamien kokemusten mukaan videomainokset ovat tehokkaita tuomaan suoraan tuloksia esimerkiksi verkkokaupan myyntinä. Tämän onnistuminen vaatii toki ympärilleen myös oikein rakennetun mainoskampanjan. Budjetoinnissa onkin syytä huomioida itse tuotannon lisäksi myös mainontaan tarvittava budjetti valituilla alustoilla.

Asiakastöitämme / Mainosvideoita