Valokuvaus

Valokuvauksissa vain taivas on rajana, ja sitäkin pääsemme kameralla aika lähelle. Pakkaamme kalustomme ja tulemme kohteeseen kuin kohteeseen. Aidossa ympäristössä syntyvät parhaat kuvat. Usein on tehokasta kuvata samoissa kuvauksissa videoita ja valokuvia.

Kerro yrityksesi tarinasta ja osaamisesta kuvilla

Laadukkaat kuvat kertovat yrityksestä enemmän kuin miljoona sanaa. Olemme erikoistuneet palveluissamme aloihin, joissa on vahva painotus tekemisessä: esimerkiksi kuljetukseen, rakentamiseen ja teollisuuteen. Kuvissa erilaiset tekniset yksityiskohdat, valmistusprosessit ja tuotteen laatu pääsevät oikeuksiinsa ja välittyvät asiakkaalle juuri sellaisina kuin ne ovat.

Työmme asiakkaiden työmailla on turvallista ja sujuvaa, sillä meillä on valmiiksi olemassa työturvakortit ja hätäensiapukortit. Kuljemme työmailla aina valttikortit esillä ja tarvittaviin suojavarusteisiin pukeutuneina. Olemme tehneet kuvauksia monilla työmailla ja kokemusta on karttunut myös riskialttiista ympäristöistä.

Hankalat paikat eivät ole ongelma vaan haaste, jonka otamme mielellämme vastaan. Palo kehittyä työssämme yhä paremmaksi on ajanut meitä erikoisiin paikkoihin jo pari vuosikymmentä, ja oppimishalua riittää edelleen.

Ihmisten ohjaaminen on tärkeä osa onnistunutta valokuvausta. Valokuvaajina haluamme saada kuvattavan persoonan esiin – jokaisessa on jotain mielenkiintoista. Haluamme tuoda parhaat puolet esiin! Toisinaan käytämme myös ammattilaisnäyttelijöitä esimerkiksi asiakkaina tai tuotteen esittelijöinä valokuvissa.

Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että osaamme luoda ilmapiiriä, missä on mukavaa – tai ainakin tavallista vähemmän epämukavaa – olla kuvattava. Kuvausten rento fiilis on meille tärkeää, sillä se on avaintekijä luonteviin ilmeisiin ja sujuvaan työskentelyyn.

Tarjoamme monipuoliset palvelut yritysten valokuvaustarpeisiin:

Referenssejä valokuvaus­töistämme